O nama

Gradimo bolji svet!

Geodetska firma A-SURVEY iz Beograda ima dugu i bogatu istoriju u različitim oblastima izvođenja geodetskih radova. Počeli smo kao mala firma i uložili mnogo napora da postanemo prepoznatljivi na tržištu. Zahvalni smo našim klijentima na poverenju i  njihovom kvalitetu rada. Mi strogo poštujemo zakone i pravila bezbednosti. Pozivamo vas da se upoznate sa našom firmom, istorijom, timom i projektima koje smo do sada uradili.

Aleksandar Nikolić — Osnivač A-SURVEY

Vizija
Istorija

A-SURVEY je privatna geodetska firma sa međunarodnim iskustvom. Osnovani smo 2014. godine sa sedištem u Beogradu. Firma je prepoznatljiva po velikim i složenim projektima, sa zaposlenima koji rade na više od 10 velikih projekata svake godine. Veoma smo ponosni što kroz geodeziju i građevinu doprinosimo poboljšanju kvaliteta života.

Oprema

A-SURVEY koristi isključivo novu i najkvalitetniju geodetsku opremu svetskog proizvođača Leica Geosystems ( Totalne stanice, Niveliri, GNSS sistemi, Laserski skeneri). Trudimo se  da pratimo trendove i budemo u korak sa zahtevima klijenata.

Zaposleni

A-SURVEY zapošljava i angažuje najstručniji geodetski kadar koji preuzima inicijativu, odgovara svim vašim zahtevima i koji je osposobljen da radi u stresnim uslovima bez gubitka kvalliteta.

Umetnost geodezije...KLIJENTI BIRAJU NAS!

Velika mreža poslovnih partnera

Otvoreni smo za svaku saradnju sa drugim kompanijama! Možemo uspostaviti dugoročne i obostrano korisne odnose i postati pouzdani partneri.

Uspeh

MARLJIVIM RADOM I TRUDOM DO ZAPAŽENIH REZULTATA.

PROJEKTA
KLIJENATA
INŽENJERA