Partneri

Građevinarstvo, Mašinstvo, Inženjering
Saradnja od 2014.godine

Mađarska kompanija KESZ Internationa je inženjersko-građevinska firma koja nudi sveobuhvatne usluge iz oblasti industrijske gradnje.

 

Energetika, Inženjering
Saradnja od 2017.godine

Nemačka kompanija Intec GOPA GmbH je nezavisni inženjerski i konsultantski partner u oblasti energetskih sistema. Ima podružnice na tri kontinenta.

 

Građevinarstvo
Saradnja od 2014.godine

Srpska građevinska kompanija M Enterijer Gradnja, specijalizovana za poslove visokogradnje i niskogradnje. Pouzdan partner u izvođenju infrastrukturnih i energetskih objektata.

Građevinarstvo, Investicije
Saradnja od 2017.godine

Kopernikus Gradnja je kompanija u oblasti građevinarstva koja podrazumeva izgradnju novih objekata sa ciljem da pomeri granice i unapredi kvalitet stanovanja i življenja u velikom gradu

Građevinarstvo, Investicije
Saradnja od 2016.godine

Srpska kompanija Sunnyville se bavi isključivo izgradnjom i prodajom stanova i poslovnih prostora. Kompanija se vodi strategijom neprestanog poboljšanja kvaliteta u svim aspektima poslovanja.

 

Građevinarstvo
Saradnja od 2018.godine

Srpska građevinska kompanija koja svoju primarnu delatnost fokusira na usluge izvođenja radova u visokogradnji, usluge projektovanja, konsaltinga i inženjeringa. Velikim trudom i zalaganjem izradili su veliki broj složenih projekata rezidencijalnih, hotelskih, komercijalnih i drugih vrsta projekata.